Sponsors & Sponsorpakketten

Sponsor worden

De afgelopen jaren is het rolstoeltennis steeds professioneler geworden. Ik draai een volledig topsportprogramma. Wanneer ik in Nederland ben, bestaat dat uit trainingen in tennis, conditie, kracht, coördinatie en balans, fysiotherapie, massages en rust. Daarnaast speel ik jaarlijks tussen de vijftien en twintig internationale toernooien. Deze toernooien vinden plaats over de hele wereld. De reizen brengen veel kosten met zich mee, want de vliegtickets en het verblijf in hotels zijn niet goedkoop. Naast de kosten voor trainingen, toernooien en begeleiding heb ik ook te maken met materiaalkosten.
Het rolstoeltennis nadert steeds meer de professionaliteit van het valide tennis, maar in het prijzengeld blijven we achter. Dat betekent dat het prijzengeld dat ik verdien niet voldoende is om alle gemaakte kosten te dekken. De steun van sponsoren is daarom een noodzakelijke voorwaarde om het hierboven beschreven programma te kunnen draaien. Zonder dit programma, is het voor mij niet mogelijk om mijn positie in de top van de wereld te handhaven.

Sponsoring is iets waar wat mij betreft beide partijen van profiteren. Een sponsor geeft mij financiële of materiële steun en maakt het daarmee mede mogelijk voor mij om te tennissen op hoog niveau. Dat is voor mij heel waardevol en ik stel er graag iets tegenover. Zo worden beide partijen beter van de samenwerking.
Hieronder staat een viertal sponsorpakketten beschreven. Het is tevens mogelijk om in overleg tot andere tegenprestaties te komen. Misschien bent u geïnteresseerd in hoe u mij kunt steunen? U kunt contact opnemen om alle mogelijkheden en tegenprestaties te bespreken via mail@marjoleinbuis.nl.

Subsponsors

Vrienden van