Belgian Open 2019

Donderdag 1 augustus:
Gisteren begon in Namen de Belgian Open. Mijn laatste toernooi van vier toernooien op een rij. Vanwege mijn plaatsing in de enkel en de dubbel met Micha Spaanstra hoefde ik gisteren nog niet te spelen. Wel heb ik getraind op het Waalse gravel. 
Vanmorgen speelde ik mijn eerste enkelspel tegen Charlotte Fairbank. Ik won met 6-0 6-0. Na vele uren wachten speelden we de dubbel tegen Buob en Cabrillana. Die wonnen Micha en ik met 6-1 6-1. 
Morgen wacht me meer tegenstand in de kwartfinale tegen Moreno. Ook in de dubbel zullen we goed aan de bak moeten. 
De scores zijn live te volgen op www.belgianopen.be. Daar zal in het weekend ook een live stream van centre court te vinden zijn. 

Vrijdag 2 augustus
Het was een goede dag vandaag! Moreno is een opkomende speelster die hard kan slaan en goede hoeken kan maken. Ik moest dus goed spelen en dat lukte. Ik won de kwartfinale met 6-1 6-2. 
Later op de middag speelden Micha en ik de halve finale dubbelspel tegen Bernal en Tanaka. Het samenspel ging erg goed en we wonnen met 6-3 6-1 :-D. 
Morgenmiddag speel ik de halve finale enkelspel tegen Tanaka en later op de dag samen met Micha de dubbelspel finale tegen het Chinese koppel Zhu/Huang.