PERSBERICHT: Marjolein tevreden over spelniveau op Wimbledon

Wimbledon 2018

Woensdag 11 juli: Mijn coach Wouter en ik zijn nu twee dagen in Londen, om mij samen voor te bereiden op mijn deelname aan het rolstoeltennis toernooi van Wimbledon. Ik ben erg blij dat ik hier ondanks het blessureleed van de afgelopen maanden sta en verheug me er op om te spelen deze Grand Slam. Het herstel van mijn tennisarm verloopt goed en ik ben nu fitter dan ik was tijdens Roland Garros. Helaas zit de loting me voor de derde Grand Slam op een rij niet mee, want ik lootte alweer tegen een van de twee geplaatste speelsters.

» lees verder

Marjolein maakt rentree met finaleplaats in Berlijn

German Open 2018

Dinsdag 3 juli: Deze week speel ik in Berlijn de German Open. Ik hoop hier wat wedstrijdritme op te doen in de aanloop naar Wimbledon volgende week.  Om mijn nog niet volledig herstelde arm te sparen, zal ik alleen uitkomen in het enkelspel.

» lees verder

Roland Garros 2018

Zondag 3 juni: Mijn tassen zijn gepakt, mijn rolstoel is wedstrijdklaar en het herstel van mijn arm is de afgelopen weken zeer voorspoedig verlopen. Kortom: ik ben klaar voor Roland Garros! Ik heb heel veel zin om naar Parijs af te reizen voor de tweede Grand Slam van het jaar.

» lees verder