VX Company stelt ook grote doelen voor 2020

Wij zijn trots dat we naast Marjolein staan in haar avontuur naar de Paralympische Spelen in 2020, in Tokio. We hebben Marjolein leren kennen door haar partner, een van onze professionals, Jos. Toen we haar ontmoetten, vonden wij Marjolein erg sympathiek, ongelooflijk gefocust, gemotiveerd en professioneel, maar vooral inspirerend. Zij is van wereldtopniveau in haar sport en wij willen als VX zijnde, de top zijn in onze sport. Dat was voor ons reden genoeg om ons bij haar aan te sluiten!

Wij zien overeenkomsten tussen topsport en IT. Focus, doelen stellen en omgaan met tegenslag zijn dagelijkse uitdagingen voor een topsporter, maar het zijn ook uitdagingen waar wij tegenaan lopen. Voor ons is de samenwerking met Marjolein een weg die we samen bewandelen. Zij stelt haar eigen doelen voor 2020, net zoals wij dat doen. Ons doel is om in 2020, op Application Development en Data Excellence, hét leukste en beste bedrijf zijn om mee en voor te werken.

Om onze professionals kennis te laten maken met het presteren op wereldniveau schrijft Marjolein elke maand een blog over een uitdaging in haar sport. Michel Flens, CEO van VX Company, haakt hier bij aan door deze uitdagingen te vertalen naar de IT. Deze blogs zijn te lezen op onze website. Het eerste blog heet ‘Focus op je doel’.

Op maandag 25 juni liet Marjolein, tijdens de jaarlijkse VX BBQ op de velden van BLTC in Baarn, zien hoe het is om in een rolstoel te tennissen. Wij waren enorm onder indruk van haar wendbaarheid en bezweken zelf dan ook snel toen wij het mochten proberen. Enthousiast gaan we dit avontuur aan!

Tot in Tokio Marjolein!

Lees verder onder de foto.

Wat doet VX Company?
Wij zijn een IT-dienstverlener. We willen de IT-dienstverlening mooier maken: voor onze klanten, maar ook voor alle VX’ers, door voor hen de beste werkomgeving te creëren. Wij geloven dat IT voor 100% mensenwerk is. Het is de VX’er die begrijpt waar het om gaat en met zijn kennis en ervaring oplossingen voorstelt en implementeert. We zijn gespecialiseerd in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie met Java, Microsoft en Oracle, BI en Big Data consultancy, Forensic Analytics en Managed Services. Daarnaast verzorgen we consultancy en trainingen op het gebied van Agile (Scrum en Kanban) en testen.