Fan- en sponsormiddag op 22 augustus

Ik heb jullie iets leuks te melden: er komt een leuke middag aan voor mijn fans en sponsoren! Op woensdag 22 augustus hebben we een programma gepland bij tennisvereniging Rapiditas in Nijmegen. Ik zal een presentatie geven en vertellen over de weg die ik al heb afgelegd en de doelen die ik nog heb tot en met Tokio 2020.

Daarna zal ik een demonstratie rolstoeltennis geven. Het komt niet vaak voor dat ik in Nederland wedstrijden speel, dus dit is een mooie gelegenheid voor vrienden, sponsoren, fans en andere geïnteresseerden om mij in actie te zien. Daarna kunnen degenen die het willen zelf proberen hoe het is om te tennissen in een rolstoel. Ondertussen geniet de rest van een drankje met wat hapjes, wordt er genetwerkt en beantwoord ik alle vragen die jullie kunnen hebben.

Lijkt het je leuk om mij te ontmoeten, in actie te zien of zelf een keer rolstoeltennis te proberen? Kom dan op 22 augustus om 16.00 uur naar tennispark Rapiditas aan de d’Almarasweg 24 in Nijmegen. Mocht er slecht weer verwacht worden, dan zijn we welkom bij een tennishal in de buurt en zal ik daarover communiceren via mijn website en social media.

In verband met de organisatie is het wenselijk dat je je aanmeldt voor deze middag, die van 16.00 tot ongeveer 18.30u duurt. Je meldt je aan middels dit contactformulier op mijn website. Tot dan!